Guleba Song Lyrics – Gulebaghavali (2017)

Guleba Song Lyrics – Gulebaghavali (2017)

In this blog you will find Guleba Song Lyrics in English and Tamil. The “Guleba” song is a lively and upbeat track from the 2018 Tamil action comedy film “Gulaebaghavali”. The film, directed by Kalyaan and produced by KJR Studios, features the iconic dancer Prabhu Deva and the talented actress Hansika Motwani in the lead roles.

The music for this song is composed by the duo Vivek-Mervin. Anirudh Ravichander and Mervin Solomon lend their voices to this catchy number. The song’s energetic beats and playful lyrics make it a favorite among fans. You can listen to it on platforms like JioSaavn and Gaana.

If you’d like more details or have any other requests, feel free to ask! 😊

Guleba Song Lyrics More Info

Song TitleGuleba Song Lyrics
MovieGulaebaghavali (2017)
StarringPrabhu Deva, Hansika Motwani, Revathi
DirectedKalyaan
MusicVivek Mervin
SingerAnirudh Ravichander, Mervin Solomon
LyricistKu. Karthik
ProducerK.K.J. Rajesh
LanguageTamil
PublishedJan 25, 2018
DurationApprox. 4:13 Min
CreditsThink Music India (YouTube)

Guleba Song Lyrics in English

Guleba
Buenos Dias
Arriba
Que Pasaha Ha Ha

Guleba
Jio Beta
Ringota
Silpetta

Sokama Sokama
Hey Jolly Lilo Gimu Kana Thama
Hey Mama Panama
Poyi Party Pannalam Mama

Sokama
Hey Scene-Ah Oru Gana Padalama
Nee Vaama
Ada Allu Nightu Rawsu Thama

Dagulu Dagulu Dagulu Dagulu
Blockbuster Song-U Ma
Dagulu Dagulu Dagulu Dagulu
Thiruppi Pottu Vaangu Ma
Dagulu Dagulu Dagulu Dagulu
Area Dhan Thaanguma
Jolly Lilo Gimu Kana Thama

Guleba
Guleba

Sokama Sokama
Hey Jolly Lilo Gimu Kana Thama
Hey Mama Panama
Poyi Party Pannalamaa

Mangalyam Song Lyrics

Sokama
Hey Scene-Ah Oru Gana Padalama
Nee Vaama
Ada Allu Nightu Rawsu Thama

Sokama Sokama
Ahh Ahh Ahh Ahhh
Ahh Ahh Ahh Ahhh

Yeh Vikkalu Vikkalu Vikkalu Vantha
Thanniya Kudichikkama
Sikkalu Sikkalu Sikkalunaakkaa
Orama Othikoma

Yeh Vikkalu Vikkalu Vikkalu Vantha
Thanniya Kudichikkama
Sikkalu Sikkalu Sikkalunaakkaa
Orama Othikoma

Hey Mamacita
Mamacita Lolita
Vaa Sandailaama Vaazhalaama Smartah
Committaah Ne Angerukku Kaatu Oru Tata

Repeatah Nee Love Ah Konjam
Shareu Pannu Neat Ah
Suweeta Vaa Areakae
Nee Thaan Meetta

Googleu Googleu Googleu Panniyum
Sikkadhu En Peru Ma
Cycle Gapula Rocketa Thookura
Hide And Seeku Aalu Ma
Bubbleu Bubbleu Bubbleu Bubbleu
Bubble Gum-U Body Ma
Jollu Lilo Gimu Kana Thama

Guleba
Guleba

Yeh Vikkalu Vikkalu Vikkalu Vantha
Thanniya Kudichikkama
Sikkalu Sikkalu Sikkalunaakkaa
Orama Othikoma

Sokama Sokama
Hey Jolly Lilo Gimu Kana Thama
Hey Mama Panama
Poyi Party Pannalama

Sokama
Hey Scene-Ah Oru Gana Padalama
Nee Vaama
Ada Allu Nightu Rawsu Thama

Guleba Song Lyrics in Tamil

சோகாமா சோகாமா
ஹே ஜாலி லிலோ ஜிம் காணா தான்மா
ஹே ஹே மாமா பனாமா போயி
பார்ட்டி பண்ணலாம் மாமா

சோகாமா
சீன் ஆ ஒரு கானா பாடலாமா
நீ வாமா
அட ஆளு நைட்டு ரவ்சு தாமா

டக்குளு டக்குளு
டக்குளு டக்குளு
ப்ளாக்பஸ்டர் சாங்கு மா
டக்குளு டக்குளு டக்குளு டக்குளு
திருப்பி போட்டு வாங்கு மா
டக்குளு டக்குளு டக்குளு டக்குளு
ஏரியா தான் தாங்குமா
ஜாலி லிலோ ஜிம் கானா தாமா

குலேபா
குலேபா

சோகாமா சோகாமா
ஹே ஜாலி லிலோ ஜிம் காணா தான்மா
ஹே ஹே மாமா பனாமா போயி
பார்ட்டி பண்ணலாம் மாமா

சோகாமா
சீன் ஆ ஒரு கானா பாடலாமா
நீ வாமா
அட ஆளு நைட்டு ரவ்சு தாமா

சோகாமா சோகாமா
ஆ ஆ ஆ ஆ
ஆ ஆ ஆ ஆ

யேவிக்கலு விக்கலு
விக்கலு வந்தா
தண்ணிய குடிச்சிக்கமா
சிக்கலு சிக்கலு சிக்கலு நாக்கா
ஓரமா ஒத்திக்கோமா

யேவிக்கலு விக்கலு
விக்கலு வந்தா
தண்ணிய குடிச்சிக்கமா
சிக்கலு சிக்கலு சிக்கலு நாக்கா
ஓரமா ஒத்திக்கோமா

ஹே மாமாசிட்டா
மாமாசிட்டா லோலிட்டா
வா சண்டைஇலாம
வாழலாமா ஸ்மார்டா
கமிட்டா நீ ஆங்கருக்கு காட்டு
ஒரு டாட்டா

ரிப்பீட்டா நீ லவ் ஆ கொஞ்சம்
ஷேர் பண்ணு நீட்டா
சுவீட்டா வா ஏரியாக்கே
நீ தான் மீட்டா

கூகுலு கூகுலு கூகுலு பண்ணியும்
சிக்காது என் பேருமா
சைக்கிள் கேப்ல ராக்கெட்ட தூக்குற
ஹைடு அண்ட் சீக் ஆளுமா
பப்புலு பப்புலு பப்புலு பப்புலு
பபுல் கம்மு பாடி மா
ஜாலி லிலோ ஜிம் காணா தாமா

குலேபாகுலேபா

யேவிக்கலு விக்கலு
விக்கலு வந்தா
தண்ணிய குடிச்சிக்கமா
சிக்கலு சிக்கலு சிக்கலுநாக்கா
ஓரமா ஒத்திக்கோமா

சோகாமா சோகாமா
ஹே ஜாலி லிலோ ஜிம் காணா தான்மா
ஹே ஹே மாமா பனாமா போயி
பார்ட்டி பண்ணலாம் மாமா

சோகாமா
சீன் ஆ ஒரு கானா பாடலாமா
நீ வாமா
அட ஆளு நைட்டு ரவ்சு தாமா

யேவிக்கலு விக்கலு
விக்கலு வந்தா
தண்ணிய குடிச்சிக்கமா
சிக்கலு சிக்கலு சிக்கலுநாக்கா
ஓரமா ஒத்திக்கோமா

Guleba Song Lyrics Video

FAQs On Guleba Song Lyrics

Here are some frequently asked questions about the “Guleba” song from the Tamil movie “Gulaebaghavali”:

Who composed the music for the “Guleba” song?

The music for the “Guleba” song was composed by the talented duo Vivek-Mervin.

Who are the singers of the “Guleba” song?

The energetic voices behind this catchy track are Anirudh Ravichander and Mervin Solomon.

Who stars in the movie “Gulaebaghavali”? 

The film features the iconic dancer Prabhu Deva and the talented actress Hansika Motwani in the lead roles, with veteran actress Revathi playing a supporting role.

Where can I listen to the “Guleba” song?

You can enjoy the “Guleba” song on platforms like JioSaavn and Gaana.

Leave a Comment